Bogsalg

Danmarks Smukkeste Jernbane

Bogen er difinitivt udsolgt både hos os og hos forlaget.

Du kan måske være heldig at finde den antikvarisk eller på en af handelsplatformene på internettet f.eks. Den Blå Avis eller Gul og Gratis

Dampen over Midtjylland

Denne flot illustrerede bog fortæller jernbanens historie, herunder også de mange økonomiske og politiske forudsætninger og problemer, som både anlæggelsen såvel som driften indebar.

Dagbladet Politiken beskrev dengang rejsen Horsens-Silkeborg som en rejse gennem et landskab, så man troede sig hensat til til Schweiz eller Norge, men så føjede københavneravisen malurt til begejstringen, ved at skrive om Danmarks nyeste, dyreste og helt umotiverede jernbane!


Bogen er også et lille stykke teknologihistorie med bl.a. en pædagogisk gennemgang af lokomotiver, sporsystemer, stationsbygninger, Den genfundne Bro og svaret på, hvordan damp får et tungt tog til at køre. Der er også en skildring af jernbanesabotagen i april 1945, danmarks mindste station på 1 kvadratmeter (Skåningbro) samt det store arbejde, som mange frivilliges indsats i årenes løb har resulteret i - en vel vedligeholdt og populær veteranjernbane.

Bogen er på 52 sider i paperback. 
Pris 100,- DKK + forsendelse 48,- DKK

For bestilling:

Send en e-mail til      dokument@veteranbanen.dk
Opgiv dit telefonnummer

Opgiv bogens navn
Opgiv navn og adresse hvortil bogen/bøgerne skal sendes 


Indbetal bogens/bøgernes pris inkl. fragt til veteranbanens banens konto 6128  0011 398 391

Din bog/bøger afsendes med Post Nord/GLS så snart din indbetaling er registreret


Bogen kan også købes hos togpersonalet.